Sunny Days Mirette Family Resort

EgypteHurghadaHurghada-stad

Resort heeft een breed assortiment aan restaurants en bars, waaronder een groot restaurant met een breed assortiment aan etenswaren en een gespecialiseerd visrestaurant met uitzicht op de zee. Recreatieve voorzieningen zijn onder andere beachvolleybal, waterpolo en een volledig uitgerust fitnesscentrum. Het hotel heeft ook een eigen watersportcentrum met duiken en zeilen.

Sunny Days Mirette Family Resort
9,0
va € 345

Boek nú bij

Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Kinderbad, Waterpark

Welkom bij het meest exclusieve gezinsresort in de Rode Zee met zijn zandstrand (Palma de Meret-strand) in het midden van de verfrissende turquoise zee met panoramisch uitzicht op de zee naar sommige hotelkamers. Sunny Days Mirette Family Resort biedt gasten uitzonderlijke gastvrijheid, zowel in termen van unieke services als moderne faciliteiten, om maximaal comfort te garanderen voor frequente reizigers, of het nu een zakenreis of een vakantiereis is.

Sunny Days Mirette Family Resort ligt aan de andere kant, niet direct aan zee, en het bestaat uit 191 familie-eenheden, waarvan sommige uitkijken op de zee, andere op het zwembad en sommige op de tuin van het gebouw. Het hotel ligt op ongeveer 10 km van de internationale luchthaven van Hurghada en duurt ongeveer 15 minuten met de auto, en de afstand van het resort naar het stadscentrum is 3 km.

Sunny Days Mirette Family Resort is niet direct aan het strand gebouwd en is direct vanaf het strand te bereiken zonder het hotel te verlaten via een interne tunnel die naar het strand leidt, naast het langste en veilige koraalrifgebied in het centrum van de stad voor sport-snorkelen. Sunny Days Mirette Family Resort is een levendig en uitgebreid resort aan de kust van de Rode Zee. Het beschikt over een wit zandstrand (strand van Palma) en prachtige zwembaden.

Het resort bestaat uit drie gebouwen, elk gebouw heeft een lift en ruime kamers in het Sunny Days Mirette Family Resort. Elke kamer heeft een eigen balkon of terras en een kitchenette (keukenapparatuur is ingesteld volgens het contract van het resort), een woon- en reisruimte en biedt uitzicht op de zee of het zwembad. De kamers zijn voorzien van satelliettelevisie en airconditioning.