Titanic Beach Resort

Titanic Beach Lara is een fantastische trekpleister met zijn 586 kamers verspreid over een oppervlakte van 95 duizend vierkante meter. Geliefd om zijn gunstige ligging dicht bij de stad, zijn thematische architectuur, chique inrichting, aangename kamers en warme sfeer.

vanaf 627,-

Boek nu bij

*Voorkom dat je teveel betaalt en bespaar tot wel honderden euro's per persoon door alle aanbieders te vergelijken, andere kamer types te selecteren, vliegen vanaf Duitsland of vroegboek- of last minute aanbiedingen.
Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Binnen zwembad, Kinderbad

Hotel Titanic Beach in Lara is de parel van de Middellandse Zeekust en de thuisbasis van de zeldzame zeegele narcis. Het hotel biedt haar gasten alle opties van comfort, smaak en entertainment en biedt hen verschillende mogelijkheden om los te komen van de drukte van het dagelijks leven.

Strand

U kunt genieten van het heerlijke water en de zon met het 1000 m lange zandstrand langs de mooiste turquoise Middellandse Zee. Terwijl u zonnebaadt in de Gazebos, waar u zich in de watten kunt laten leggen, verandert uw vakantie in een onvergetelijke tijd met aanbiedingen van fruit, koude dranken en ontspanning.

Zwembaden

Titanic Beach biedt onovertrefbaar zwemplezier in de schaduw van de palmbomen en de schone mediterrane lucht. Bij het hoofdzwembad, het zwembad met een waterglijbaan, de Olympische en half-Olympische en kinderbaden zal het de gasten aan niets ontbreken. In het Olympische zwembad dat in de winter wordt verwarmd, kunt u 4 seizoenen zwemmen en een energieke dag hebben.

Deze accommodatie is boekbaar bij
Check locatie