Flamenco Beach & Resort

EgypteMarsa Alam

Flamenco Beach & Resort is een internationaal eersteklas resort, dat sport en ontspanning biedt voor gasten in 310 comfortabele en ruime slaapkamers en suites.

flamenco beach resort
5,8
va € 293

Boek nú bij

Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad

Flamenco Beach heeft 175 slaapkamers aan het strand en 135 slaapkamers en appartementen met zeezicht of zijzicht bevinden zich in het Flamenco Resort. Elke kamer en suite heeft een eigen badkamer, centrale airconditioning, minibar, telefoon met directe buitenlijn, kleurentelevisie met internationale satellietzenders (Engels, Duits, Italiaans en anderen), gelegen aan een prachtig strand met aangelegde tuinen. Het Flamenco Beach Resort biedt een rustige omgeving.

De resorts liggen direct aan de Rode Zee, mijlen van turquoise wateren, ongerepte kusten geflankeerd door majestueuze bergketens en enkele van de meest spectaculaire en gemakkelijk toegankelijke koraalriffen overal. Het Flamenco Beach & Resort heeft een van de mooiste huisriffen in het gebied, gemakkelijk bereikbaar via een 200 meter lange steiger die werd gebouwd om de koralen te beschermen en u uitnodigt om de zee in te gaan om te zwemmen, snorkelen en duiken. Daarnaast biedt het hotel een pendeldienst (tegen betaling) naar een nabijgelegen natuurlijke baai, waar u ook kunt zwemmen en snorkelen. De internationale luchthaven Hurghada ligt 120 km (2 uur transfer) ten noorden en de nieuwe luchthaven van Marsa Alam 65 km (45 minuten) ten zuiden van de hotels. De stad El Quseir ligt op 6 km afstand en kan worden bereikt met de shuttlebus van Hotels. De gebouwen van het hotel liggen in de zeer mooie en ruime tuin van ca. 20.000 m², biedt gasten een warme en ontspannen omgeving met een "familiale sfeer". Er zijn ook winkels en bazaars naast de hotels.