Steigenberger Golf Resort

Het Steigenberger Golf Resort ligt op een eigen schiereiland, omringd door rustige lagunes en golfgreens, en wordt gekenmerkt door elegantie en exclusiviteit. Ontworpen door de bekroonde architect Michael Graves, combineert deze stijlvolle oase van sereniteit moderne flair met Nubische accenten.

steigenberger golf resort in egypte
6,6
Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Verwarmd kinderbad

Dit luxe hotel ligt beschut tegen de drukte, maar het is niet geïsoleerd. Gasten hebben toegang tot alle faciliteiten van de nabijgelegen Club Paradisio aan het strand, gemakkelijk bereikbaar met de shuttleboot. De aangeboden activiteiten omvatten duiken, kitesurfen, catamaranzeilen, strandsporten en animatieprogramma's. Het all-inclusive pakket wordt ook gedeeld tussen de twee resorts. De locatie van het Steigenberger in de levendige, particuliere vakantiedorpgemeenschap El Gouna betekent dat een indrukwekkend scala aan sport-, winkel- en uitgaansmogelijkheden op slechts een steenworp afstand ligt. De badplaats biedt ook een unieke eetervaring met meer dan 30 restaurants die deelnemen aan het innovatieve Dine Around-programma

Sport- en wellnessfaciliteiten op het terrein zijn onder andere een 18-holes PGA-golfbaan, een van de beste van Egypte, evenals een spa- en fitnesscentrum voor ultieme rust en verjonging. Golfers worden aangetrokken door de zon die het hele jaar door een uitdagende baan is. Gasten komen ook voor de uitstekende eetgelegenheden en attente service van het hotel en gezinnen genieten van de veelheid aan buitenactiviteiten die kenmerkend zijn voor vakanties in Egypte. Het Steigenberger Golf Resort is ook een gewaardeerde locatie voor bruiloften.