Gran Castillo Tagoro

De familievakanties die je je altijd hebt voorgesteld, zijn dichterbij dan je denkt. In Gran Castillo Tagoro, gelegen in Playa Blanca op Lanzarote, krijg je de kans om te genieten van een droomachtige vakantie in een van de meest exclusieve steden van het eiland. Dompel jezelf onder in een wereld van plezier en rust, waar de perfecte ervaring voor jou en je geliefden wacht.

Chill area

Drijf weg naar een staat van volledige ontspanning terwijl u luistert naar het prachtige geluid van absolute stilte in onze exclusieve volwassenenruimte bij de Vitanova Spa. Geen geschreeuw, geen geschreeuw, alleen een zachte achtergrond, relaxte muziek en een vogel of twee in de bomen. Neem plaats in je Balinese bed, koel af met een duik of geniet van een moment van plezier terwijl de zon op je schijnt terwijl je geniet van een hydromassage in de open lucht. Er is ook een kleine bar bij het zwembad voor als u zin heeft in een drankje.
* Gasten die op basis van All Inclusive Premium verblijven, kunnen gratis gebruikmaken van de Balinese bedden. Er geldt een toeslag voor alle andere gasten.

Family area

Gran Castillo Tagoro is door en door een familiehotel en ons doel is om u alles te bieden wat u nodig heeft voor de perfecte vakantie. Onze Family Area is een perfecte combinatie van entertainment, verfrissingen en faciliteiten, met prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan voor een goede maatregel! Hier kunt u urenlang kijken hoe uw kinderen genieten van vier zwembaden - er is ook een apart plonsbad voor peuters, voor extra gemoedsrust. Tussen dips in het zwembad kunt u ontspannen met een boek of iets verfrissends te drinken halen uit La Cascada snackbar, waar uw kinderen snel zullen ontdekken waar ze terecht kunnen voor hotdogs, hamburgers, chips en ijs!

Deze accommodatie is boekbaar bij

Bezienswaardigheden in de buurt

  • Playa Dorada - Dit prachtige strand biedt goud zand en kristalhelder water
  • Marina Rubicón - Bezoek deze gezellige jachthaven 
  • Papagayo Stranden - Deze prachtige stranden liggen iets verder van het hotel, maar zijn zeker een bezoek waard 
  • Montaña Roja - Deze vulkanische berg biedt een spectaculair uitzicht over de omgeving
  • Timanfaya National Park - In dit unieke nationale park kun je genieten van rondleidingen door de landschappen gevormd door vulkaanuitbarstingen en geothermische activiteit.