Parque Romantico Bungalows

80 bungalows uitgerust met airconditioning, terras en prachtige tuinen met Canarische vegetatie die een kalme en rustige sfeer creëren. De kinderfaciliteiten, het restaurant met kenmerkende keuken van chef Iván Pulido, gratis wifi op de terrassen van de bungalows, maken het aanbod van dit idyllische resort naast de duinen van Maspalomas compleet. Perfecte plek om als gezin van te genieten.

Bungalowpark Parque Romantico
8,0
va € 521

Boek nú bij

Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Verwarmd kinderbad

Parque Romantico Gran Canaria is een perfecte plek voor uw vakantie met familie, kinderen of in koppel in Playa del Inglés. De nabijheid van de "" Dunas de Maspalomas ", winkelcentrum Cita en de Avenida Tirajana, maakt dit complex een ideale plek om te bewegen in Playa del Inglés.

Restaurants

Nieuw restaurant geopend in maart 2019: het restaurant Parque Romántico opent zijn deuren in het complex MUR Bungalows Parque Romántico. Chef Iván Pulido nodigt u uit op een culinaire reis door de moderne mediterrane keuken. Geniet van verse gerechten, met lokale en seizoensgebonden producten en met invloeden uit de Aziatische keuken. Het korte menu biedt een prachtige selectie gerechten met vis, vlees, zonder de optie voor vegetariërs te vergeten, waaronder een grote selectie wijnen die allemaal zorgvuldig zijn geselecteerd. Laat je verrassen door de innovatie en creatie van onze chef Iván Pulido. Wij wachten op u!

Zwembaden

  • 2 buitenbaden: verwarmd (01/11 t/m 31/03)
  • Kinderbad buiten: verwarmd (01/11 t/m 31/03)
  • Ligbedden en parasols
  • Zonneterras en zonneweide aanwezig