Gloria Palace San Agustin

Ontspanning en wellness op Gran Canaria! Geniet van een luxe vakantie in Zuid-Gran Canaria met exclusieve diensten in een bevoorrechte omgeving en dompel jezelf onder in een onvergetelijke ervaring.
dere verschillende sculpturen van stenen en algen, decoratieve plafondschilderingen, ontwerpen op de keramische artikelen in de hutten ...

Welkom bij de grootste thalassotherapie van Europa. Thalasso Gloria San Agustín is uitgerust met de nieuwste technologie en is een van 's werelds modernste centra voor thalassotherapie met ongeveer 7.000 m2 gewijd aan gezondheidsbehandelingen met zeewater. Geniet van een ontspannend zeewatercircuit bij verschillende temperaturen met 34 hydromassagestations (zwemmen met meerdere stromingen, stoelen met microbellen, waterstralen met zwanenhals en watervallen ...)

Behandelingen
Thalasso Gloria San Agustín is uitgerust met de nieuwste technologie en is een van 's werelds modernste centra voor thalassotherapie met ongeveer 7.000 m2 gewijd aan gezondheidsbehandelingen met zeewater.

Thalasso Gloria San Agustín is ontworpen door de lokale architect Luis López en onderscheidt zich door zijn spectaculaire en harmonieuze ruimtes. De grote transparante koepel laat natuurlijk licht binnenstromen, wat een aangenaam gevoel van ruimte en welzijn geeft. Volledig geïntegreerd met zijn omgeving, biedt het ook een spectaculair uitzicht op de zee.

Binnen is alles zorgvuldig ontworpen om een ​​ontspannen sfeer te creëren. De beroemde lokale schilder Pepe Dámaso heeft aanzienlijk bijgedragen aan dit doel, het creëren van de grote muurschildering die de omtrek van het zwembad bedekt.

Deze accommodatie is boekbaar bij