Gloria Palace San Agustin

Ontspanning en wellness op Gran Canaria! Geniet van een luxe vakantie in Zuid-Gran Canaria met exclusieve diensten in een bevoorrechte omgeving en dompel jezelf onder in een onvergetelijke ervaring.
dere verschillende sculpturen van stenen en algen, decoratieve plafondschilderingen, ontwerpen op de keramische artikelen in de hutten ...

Meer over Gloria Palace San Agustin

Thalasso Gloria San Agustín is ontworpen door de lokale architect Luis López en onderscheidt zich door zijn spectaculaire en harmonieuze ruimtes. De grote transparante koepel laat natuurlijk licht binnenstromen, wat een aangenaam gevoel van ruimte en welzijn geeft. Volledig geïntegreerd met zijn omgeving, biedt het ook een spectaculair uitzicht op de zee.

Binnen is alles zorgvuldig ontworpen om een ​​ontspannen sfeer te creëren. De beroemde lokale schilder Pepe Dámaso heeft aanzienlijk bijgedragen aan dit doel, het creëren van de grote muurschildering die de omtrek van het zwembad bedekt.

Behandelingen

Welkom bij de grootste thalassotherapie van Europa. Thalasso Gloria San Agustín is uitgerust met de nieuwste technologie en is een van 's werelds modernste centra voor thalassotherapie met ongeveer 7.000 m2 gewijd aan gezondheidsbehandelingen met zeewater. Geniet van een ontspannend zeewatercircuit bij verschillende temperaturen met 34 hydromassagestations (zwemmen met meerdere stromingen, stoelen met microbellen, waterstralen met zwanenhals en watervallen ...)

Deze accommodatie is boekbaar bij

Bezienswaardigheden in de buurt

  • Playa de San Agustin - Dit strand biedt een rustigere en meer ontspannen omgeving dan sommige andere stranden in de regio
  • Playa del Inglés - Dit is een van de meest populaire stranden van Gran Canaria
  • Dunas de Maspalomas - Deze duinen bieden een uniek landschap om te verkennen
  • Palmitos Park - Dit themapark is de thuisbasis van dieren, vogelshows, botanische tuinen en entertainmentopties
  • Maspalomas Golf - Deze 18-holes golfbaan biedt prachtige uitzichten en uitdagende holes voor golfers van alle niveaus