Parquemar Bungalows & Appartementen

Bungalows Parquemar is een rustige, gezinsvriendelijke plek: het complex is verdeeld in een gebied met bungalows van twee verdiepingen met ruime terrassen en een zone met studio's in het hoofdgebouw. Alle bungalows hebben tweepersoons slaapkamers, direct uitzicht over het groen van de grote tuinen vanuit de woonkamer en vanaf het terras.

Bar & restaurant

Het complex heeft geen restaurant of barservice, maar buiten het hoofdgebouw, bij de ingang van de receptie, vindt u de Ristoranti Rimini, een fantastisch restaurant met een gevarieerd menu dat korting biedt aan alle gasten die verblijven in Parquemar. En op slechts 5 minuten van het complex, is er een breed scala aan bars en restaurants waar u kunt genieten van een uitgebreid menu voor eten en drinken.

Zwembaden

Verwarmd zwembad
Het Bungalows Parquemar-complex heeft een zwembad voor volwassenen van 25 x 10 meter dat op het diepste punt 1,35 meter bereikt, en wordt in de wintermaanden verwarmd, omgeven door een solarium met comfortabele hangmatten en parasols zodat onze gasten van hun verblijf kunnen genieten.

Kinderbad
Het complex heeft een zwembad voor de jongste leden van het gezin, dat 35 cm diep is, omgeven door een solarium met hangmatten en parasols voor het plezier van de ouders terwijl de kinderen spelen.

Deze accommodatie is boekbaar bij