TUI magic life Fuerteventura

HOTEL TUI MAGIC LIFE Fuerteventura All Inclusive 24 uur strekt zich uit over een oppervlakte van 98.000 m2 en is gelegen aan het immense natuurlijke strand van Esquinzo met een prachtig uitzicht op de zee. 8 km van Morro Jable, naast het natuurpark Jandía en 90 minuten van de luchthaven Puerto del Rosario.

zwembad
8,7
va € 825

Boek nú bij

Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Buitenbad

U zult verrast zijn over de verschillende mogelijkheden die ons hotel biedt: een breed scala aan sport-, fitness- en wellnessprogramma's die u niet onverschillig laten, met het advies van onze instructeurs; Nordic walking, indoor cycling en rondleidingen op racefietsen en mountainbikes (als je die zelf meeneemt, hebben we een fietsencentrum). Geniet van onze 6 zwembaden, 1 hoofdrestaurant en 3 specialiteitenrestaurants, die samen met onze 3 bars (waarvan er 24 24 uur geopend is) ons aanbod aanvullen.

U kunt ook ontspannen in een exclusieve en zeer comfortabele sfeer in onze Private Lodge die prachtig is geïntegreerd in het hotel. Exclusief gebied voor klanten van Private Lodge ouder dan 16 jaar.