Lopesan Villa del Conde Resort

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso is een uniek hotel op Gran Canaria, niet alleen vanwege de aangeboden diensten, maar ook vanwege het unieke ontwerp. Alles hier verwijst naar de typische en traditionele architectuur van de eilanden, waardoor een gezellige en hechte sfeer wordt gecreëerd die de bezoeker boeit vanaf de eerste moment.

Lopesan Villa del Conde Resort
8,8
3 verwarmde buiten zwembaden
Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Verwarmd kinderbad

Zodra je aankomt loop je naar de receptie, slim gebouwd als een neoklassieke kerk; de kamers zijn aangelegd als een statig huis en het centrale plein is in dezelfde stijl als die in de dorpen over het hele eiland. Dit 5-sterrenhotel in Meloneras onderscheidt zich door de onovertroffen kwaliteit van de faciliteiten en de grote verscheidenheid aan opties die beschikbaar zijn voor gasten. Het beschikt over 9 verschillende opties voor de beste Gastronomie, waaronder restaurants, cafés, cocktailbars en eetgedeelte bij het zwembad. Elke kamer heeft een volledig menu met lokale en internationale specialiteiten, waardoor een onvergetelijke culinaire ervaring ontstaat.

Een wereld van mogelijkheden binnen handbereik bij Lopesan Villa del Conde Resort en Thalasso Er is een breed scala aan recreatieve activiteiten in Lopesan Villa del Conde Resort en Thalasso. Onze faciliteiten beschikken over een volledige fitnessruimte en een gevarieerd programma van sportieve activiteiten, waaronder aerobic, putten, tennis ... En nog veel meer. Het volledige programma van recreatieve activiteiten is een geweldige attractie voor gasten van alle leeftijden, die plezier zullen hebben met het team in Lopesan Villa del Conde Resort en Thalasso. Iedereen die hier verblijft, moet optimaal gebruik maken van de Corallium Thalasso Villa del Conde Spa, een schoonheids- en wellnesscentrum met uitzicht op de oceaan met individuele of koppelbehandelingen die een echt geschenk voor lichaam en geest zijn.

Met meer dan 56.000 m² ruimte is het de perfecte plek om uzelf te laten meeslepen en te genieten van een idyllische vakantie op een van Europa's meest exotische bestemmingen. Geen wonder dat dit 5-sterrenhotel in Gran Canaria een van de hoogst gewaardeerde gasten is en vele onderscheidingen en certificaten van uitmuntendheid heeft ontvangen. Verblijf in Lopesan Villa del Conde Resort en Thalasso en ontdek de ware betekenis van een luxe vakantie.

Zwembaden

  • 5 buitenbaden: waarvan 3 verwarmd (01/11 t/m 31/03) en 1 met zout water
  • Kinderbad buiten: verwarmd (01/11 t/m 31/03)
  • Badhanddoeken (borg vereist), ligbedden en parasols
  • Zonneterras