Lomo Blanco

Op Lanzarote zijn er veel dingen te doen zowel overdag als 's nachts. HG biedt persoonlijk advies zodat u de activiteiten kunt zien en uitvoeren die het beste bij u passen, zodat u niets mist. Naast het adviseren, kunt u bij de receptie kaartjes kopen voor de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland, zoals het Nationaal Park van Timanfaya, Jameos del Agua. Ook kunt u fietsen huren, motorfietsen, auto's, allerlei wateractiviteiten, bezoeken huren en excursies volgen.

Lomo Blanco inclusief verwarmd zwembad
8,4
Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad

Door UNESCO uitgeroepen tot biosfeerreservaat vanwege de diversiteit en de spectaculaire ligging van zijn landschappen. De vulkaanuitbarstingen van de achttiende en negentiende eeuw hebben het een aspect van enkelvoudige vorm en schoonheid gegeven. Naast de ongewone plaatsen gevormd door vulkanische grotten, zijn lavameren en kraters stranden van goudkleurig zand en transparant water.

In Lanzarote kun je alles vinden van toeristische steden met een onverslaanbare begiftiging van diensten en ontspanning, tot landschappen in verborgen uithoeken van het eiland met een buitengewone persoonlijkheid en traditie. Het Nationaal Park van Timanfaya, een prachtige opeenvolging van vulkanische landschappen, staat als een van de grote claims van het eiland, evenals het centrum van kunst, cultuur en toerisme, zoals die gecreëerd door de lokale kunstenaar César Manrique. Het oorspronkelijke landbouwsysteem van de lokale boeren is een ander aandachtspunt voor de bezoekers.