Jandia Princess

De 4-sterren Club Jandía Princess in het zuiden van Fuerteventura is een paradijs voor zowel volwassenen als kinderen.

zwembad met een bar
8,3
va € 788

Boek nú bij

Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Buitenbad, Kinderbad, Verwarmd kinderbad

Dit all-inclusive hotel ligt direct aan Playa Esquinzo en heeft twee aparte ruimtes, een voor volwassenen (vanaf 18 jaar) en een voor gezinnen.

Het gezinsgedeelte is afgestemd op de behoeften van kinderen. De kleinste gasten zijn dol op de "Farm Princess" met zijn geiten, konijnen, kip en schapen en de moestuin, waar ze naar hartelust kunnen planten en oogsten. De kleurrijke, in stripstijl geschilderde muren van de miniclub beschrijven de avonturen van de "Principito", de mascotte van de miniclub. Het is de perfecte plek voor de dagelijkse leuke activiteiten met het animatieteam.

Het gedeelte voor alleen volwassenen is gericht op privacy, ontspanning en rust. Het wellnesscentrum biedt ontspannende zwembaden, jacuzzi's en een ruim fitnesscentrum. Een speciaal Body & Mind sportprogramma brengt lichaam en geest in harmonie. Onder het zen-gebied met zijn sauna- en massageopties leiden trappen direct naar het strand Playa Esquinzo.

Tegen een kleine vergoeding kunnen gasten van het familiegedeelte genieten van de faciliteiten en diensten van het wellnesscentrum in het gedeelte voor alleen volwassenen van het hotel. De kern van het 10-gebouw, helderwitte complex is het gedeelde zwembadlandschap met zijn bars en het hoofdgebouw met zijn restaurants. Van zoete crêpes voor uw ogen, een grote selectie brood voor het ontbijt, verse pizza of stomende wokspecialiteiten - de Club Jandía Princess biedt een breed scala aan culinaire keuzes.