Grand Ideal Premium

TurkijeMarmaris

5-sterren GRAND IDEAL PREMIUM Hotel wacht op u in Marmaris met de kleurrijke natuur waar de zee en de lucht elkaar ontmoeten. Grand Ideal Premium Hotel belooft een andere vakantie-ervaring met het all-inclusive concept in een moderne en comfortabele ambiance. Ons hotel ligt op 50 km afstand van het centrum van Muğla en op loopafstand van café, bar, restaurants en winkelcentra van Marmaris, die de historische en natuurlijke schoonheid van Turkije biedt.

Activiteiten

Met verschillende leuke animaties zul je zowel ontspannen als plezier hebben. U zult meer energie aan uw vakantie brengen met de vermakelijke activiteiten van ons professionele animatieteam. Verschillende opties zoals poolwedstrijden voor volwassenen en speciale activiteiten voor kinderen bieden u een ander type vakantie. U kunt ook de hele dag door iets drinken en afkoelen in The Connect Bar. U kunt de plaats en tijd van dagelijkse activiteiten volgen op het animatie-infobord en ook op de vakantieplanner op de televisies met touchscreen.

Deze accommodatie is boekbaar bij

Wellness

U kunt het binnenzwembad van Grand Ideal Premium gebruiken om te ontspannen en fit te blijven. De desinfectieniveaus van ons zwembad worden regelmatig gecontroleerd en we houden het chloorpeil minimaal om gevaarlijke effecten te voorkomen. Binnenzwembad is voor onze gasten service tussen 09: 00-18: 00 in het Spa Center. Gasten jonger dan 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene van 18 jaar en ouder.

Wat dacht u van ontspannen in het Grand Ideal Premium Turks bad na uw training? Onze waardevolle gasten kunnen de authentieke Turkse badcultuur ervaren door schuim- en badhandschoenmassages in handen van onze professionele therapeuten te hebben. U kunt ook uw dag beginnen en eindigen met korte pauzes in de sauna. Probeer deze populaire reinigende en ontspannende methoden die veel gezondheidsvoordelen voor uw lichaam en huid hebben. Het dragen van een zwempak of bikini is verplicht voor onze gasten. Gasten jonger dan 12 jaar mogen geen sauna gebruiken. SPA-diensten die worden aangeboden door professionele medewerkers worden als extra in rekening gebracht.