Hotel Aydinbey Queens Palace en Spa

TurkijeBelek

Queens`s Palace & Spa biedt u een kamer met alle comfort die u nodig heeft. Elke kamer heeft een eigen balkon, waar u op elk moment opnieuw kunt ademen. Met de warme en koude airconditioning kunt u de gewenste sfeer creëren. Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, bieden we vele voorzieningen, waaronder een minibar, led-tv en wifi.

Aydınbey Queen's Palace & Spa opende voor het eerst zijn deuren voor bezoekers in de zomer van 2019. Het ligt aan het strand in een van de mooiste kustgebieden van de Middellandse Zee, genaamd Kadriye. Kadriye herbergt het Kadriye Beach Park, een favoriet van zowel de lokale bevolking als bezoekers. Gelegen op slechts 7 km van de stad Belek, een bekende attractie.

Evrenseki ligt ook op 30 km van het centrum van Antalya en op 20 km van de luchthaven van Antalya. Queen's Palace and Spa ligt op een oppervlakte van 17.000 m2, met verschillende speeltuinen, vijf verschillende à la carte restaurants en onbeperkte activiteiten om uit te kiezen voor familieplezier. We zijn ervan overtuigd dat we voor elke gast een droomvakantie kunnen opvangen. De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op klanten die wonen in en / of reizen vanuit het land waar ze hun accommodatie / vakantie hebben geboekt. Niet-ingezetenen kunnen extra kosten in rekening brengen bij het inchecken, afhankelijk van hun land van verblijf, zoals beschreven in de boekingsvoorwaarden / opmerkingen. Bewijs van ingezetenschap kan vereist zijn.

De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op klanten die wonen en / of reizen vanuit het land waar ze hun accommodatie / vakantie hebben geboekt. Niet-ingezetenen kunnen extra kosten in rekening brengen bij het inchecken, afhankelijk van hun land van verblijf, zoals beschreven in de boekingsvoorwaarden / opmerkingen. Bewijs van ingezetenschap kan vereist zijn.

Deze accommodatie is boekbaar bij