Iberostar Bouganville Playa

Midden in de boulevard in San Eugenio, op 20 meter van het Bobo-strand, direct naast de jachthaven van Colón (excursies een fluitje van een cent) en zeer dicht bij een golfbaan, zo goed gelegen is Iberostar Bouganville Playa. Een familiehotel waar de jongste kinderen ons nieuwe Aquafun-gebied zullen gebruiken en genieten van ons complete en leuke Star Camp-activiteitenprogramma.

Voor de kids

Star Camp is gegarandeerd plezier voor je kinderen. Het is een compleet activiteitenprogramma dat is ontworpen zodat alle kinderen kunnen deelnemen aan ruimtes die zijn aangepast aan hun leeftijd. Het Monkey regenwoud is voor kinderen van 4 tot 7 jaar en is zeer stimulerend; bij Dolphin spelen kinderen van 8 tot 12 jaar om kennis te maken met onze spannende onderwaterwereld; en tieners van 13 tot 17 jaar vinden bij Eagle spannende spellen en verrassingen. Iedereen, ongeacht de leeftijd, zal een geweldige tijd hebben in de onlangs gerenoveerde Aquafun. Plezier is nog beter op het water.

Fitness

Je hebt een compleet fitnesscentrum dat geopend is van 10:00 tot 20:00 uur met alle soorten machines: loopbanden, hometrainers, gewichtsmachines, enz. Naast het ervaren van live shows en optredens, kun je ook het meeste uit je vakantie halen door in vorm zonder het hotel te hoeven verlaten.

Deze accommodatie is boekbaar bij