Catalonia Oro Negro

SpanjeCanarische eilanden TenerifePlaya de las Americas

Hotel Catalonia Oro Negro ligt in een van de gebieden van Playa de las Américas en op korte loopafstand van het recreatiecentrum. Slechts 800 meter van het strand en tegenover een ontspannen golfbaan. Het hotel biedt gratis WiFi in de openbare ruimtes. Het is de Ideale plek om te genieten van een perfecte vakantie met uw partner, familie of vrienden.

Catalonia Oro Negro met verwarmd zwembad
7,9
va € 271

Boek nú bij

Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Kinderbad

Het Catalonia Oro Negro hotel heeft een groot buitenzwembad (verwarmd in de winter) voor volwassenen met een zonneterras en ligbedden, en een kinderzwembad naast de kinderspeelplaats, waar uw kinderen kunnen spelen en een geweldige tijd kunnen hebben terwijl jij rust. Dit Catalonia Oro Negro hotel ligt op slechts minder dan 1 km van het centrum van Playa de las Américas. Een van de plaatsen waar het grootste vrijetijdsaanbod in het zuiden van Tenerife samenkomt met een breed assortiment aan restaurants en een verscheidenheid aan nachtclubs.

Overdag bereiden we overdag animaties zoals volleybal, waterpolo, aquagym, aerobics, ping-pong, biljart, darts, jeu de boules naast een nieuwe en moderne sportschool ... en wanneer de zon ondergaat We starten de activiteiten en de nacht laat zien dat je kunt niet verdwalen! Daarnaast heeft dit hotel een buffetrestaurant met live show-cooking, waarin we ons één dag per week verkleden. In het ontbijtbuffet kunt u allerlei gerechten proberen en dan, waarom niet uzelf trakteren en uzelf in handen van onze masseuses leggen?

Alle kamers met comfortabele bedden en vele met uitzicht hebben alle apparatuur om uw verblijf bij ons perfect te maken. Ook als u een huisdier heeft, kunt u deze meenemen. Maak kennis met de sfeer van dit gebied in het zuiden van Tenerife, zodat we je vakantie kunnen voltooien zodat ze altijd in je geheugen blijven hangen.