Haydarpasha Palace

TurkijeAlanya

Ontspan in de gemoedsrust gecreëerd door blauwe, ruime en stijlvol ontworpen kamers en geniet van uw vakantie met uw dierbaren. Standaardkamers met uitzicht op de natuur, het zwembad, uitzicht op zee en drie soorten familiekamers met plezier, comfort en design wachten op u.

De buitenzwembaden, kinderactiviteitenzwembaden, strand-aquapark en binnenzwembaden, die tijdens het voorjaar dienen als verwarmd, bieden gezinnen die een heerlijk zwembadplezier willen beleven tijdens een unieke vakantie. Het grote zwembad, het ontspanningsbad voor volwassenen, het natte bubbelactiviteitenzwembad, het binnenzwembad en het 8-glijbanenzwembad met aquapark bieden een verscheidenheid aan waterentertainment voor gasten die willen afkoelen en zich willen vermaken in de activiteitenbaden voor gezinnen en baby's. U zult genieten van de zon in het brede zandstrand en pier rustgebieden die speciaal zijn voor u en uw dierbaren en u zult de gelegenheid hebben om te genieten van een aangename vakantie met onze activiteiten overdag.

Maak je klaar om buitengewone momenten te beleven met animatieactiviteiten, thema-feestavonden, live muziekuitvoeringen, professionele acrobatie- en dansshows en speciaal entertainment voor je kinderen. Onze kinderclub wacht op onze kleine gasten voor een onvergetelijke vakantie met activiteiten die zijn voorbereid op tijd doorbrengen met plezier en leren. Onze sportieve activiteiten, gezond eten motto en fitnessruimte nodigen u uit voor een energieke vakantie evenals entertainment.

Deze accommodatie is boekbaar bij
Check locatie