Gloria Palace Royal Hotel

Kaia Restaurant staat open voor het grote publiek en onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van de keuken en de onberispelijke service. Het biedt een prachtig uitzicht op het strand van Playa de Amadores en het heeft ook een terras waar u zowel binnen als buiten van een gezellige avond kunt genieten.

Gloria Palace Royal Hotel
8,4
Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Verwarmd kinderbad

Uitstekend zeezicht. Ruime kamers met balkon, die u het beste uitzicht op het strand van Amadores bieden. Luxe kamers, ingericht met elegantie en met het comfort dat u nodig heeft voor een droomachtig verblijf. U kunt op internet surfen met gratis WiFi. Badjas en slippers voor gebruik tijdens uw verblijf in het hotel zijn inbegrepen. U kunt ook gratis gebruik maken van onze spa.

Spa & Wellness

Het is verwarmd tot 35 ° C en heeft verschillende massagestations, zoals zwanenhalzen, waterstralen, bubbelhydromassage, microbellen ... De spa is geopend voor kinderen onder begeleiding van volwassenen van 11.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur. Alleen boven de 16 jaar. Het centrum omvat ook een sauna, een Turks bad, een Schotse douche, een circulaire douche, een fitnessruimte binnen en buiten en ontspanningsruimtes binnen en buiten.