Cook's Club

Verken deze zomer de kunstmatige lagunestad El Gouna vanuit het nieuwste Cook-Club hotel voor volwassenen, gelegen aan de oevers van de Rode Zee van Egypte. De uitstekende locatie van het hotel maakt het het hele jaar door een paradijs voor wind- en kitesurfers, evenals een uitstekende snorkelbestemming voor diegenen die de koraalriffen van wereldklasse in Egypte willen verkennen.

Hotel cooks club in Egypte
8,7
va € 394

Boek nú bij

Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad

Het hotel biedt directe toegang tot de zoutwaterlagune, met een eigen privéstrand en een steiger die naar het hart van de lagune leidt. Het strand van Zeytouna is met de boot in minder dan 10 minuten te bereiken en de twee grootste jachthavens liggen op slechts een korte afstand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de vele bars, cafés en restaurants met een eclectische mix van lokale en internationale gerechten.

Geen Egyptische vakantie is compleet zonder een reis om de woestijn te verkennen. Cook's Cook El Gouna biedt een scala aan verschillende wandeltochten, zodat je het gouden zand en de glooiende woestijnduinen kunt ervaren door de ogen van een local.

Het zwembad is de centrale hub van Cook's Club El Gouna. Leun achterover en ontspan met het geluid van de beats en geniet van dat heerlijke zomergevoel. Als je zin hebt in avontuur, verken dan onze privé-zoutwaterlagune of laat je vaardigheden zien in het plonsduiken vanaf de houten plank. Nog beter - azuurblauwe wateren en winderige omstandigheden bieden het hele jaar door de perfecte omstandigheden voor vliegeren en windsurfen. Ga naar ons buitenplatform met een gevarieerde keuze aan houten fitnessapparatuur en zweet het uit, of neem deel aan onze dagelijkse yogasessie in de ochtend. Om een voetgangersbrug van 400 meter te vinden die naar diepere wateren leidt, ga je naar Zeytouna Beach waar je kunt zwemmen en snorkelen over een adembenemend koraalrif.