Barceló Castillo Beach Resort Appartementen

Het Barceló Castillo Beach Resort is een speciaal hotel voor gezinnen of liefhebbers van watersport, gevoed door de rust en schoonheid van Caleta de Fuste en zeer dicht bij de luchthaven en de hoofdstad van Fuerteventura, Puerto del Rosario.

zwembad
8,1
Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Buitenbad, Kinderbad

Zwembaden en buitenshuis

Het Castillo Beach Resort heeft 3 prachtige zwembaden voor volwassenen met uitzicht op zee. Dit gebied is omgeven door palmbomen, hangmatten en heatherparasols waar u kunt genieten van een verfrissende duik, bruinen of ontspannen onder de prachtige Canarische zon. Een van de zwembaden eindigt met een oud kasteeltorentje, embleem van het hotel.

De kleinste van de familie heeft ook speciale zwembaden voor hen, ondiep en dicht bij hun miniclub. Waar ouders een frisdrank kunnen drinken in de snackbar terwijl kinderen spelen en genieten van een veilig bad. Het hotel heeft 2 poolbars waar u een snack kunt eten en een fantastische chill-out bar met een terras met uitzicht op zee. Het hotel biedt entertainment en entertainmentactiviteiten voor kinderen en volwassenen.

Ook in het spectaculaire theater El Puerto, gelegen in een bevoorrechte omgeving naast de jachthaven, kunt u genieten van live optredens en shows. Het plezier van volwassenen en kinderen is gegarandeerd. Aan de andere kant is Caleta de Fuste dankzij het strand en de jachthaven een bevoorrechte plek om watersporten te beoefenen.

Deze bevoorrechte accommodatie heeft 380 moderne bungalows en studio's naast het strand, ruim en uitgerust om u thuis te voelen, onlangs gerenoveerd en trouw aan de Canarische stijl.

Het is een uniek resort voor sporters, vooral voor liefhebbers van duiken en windsurfen, maar ook voor golfliefhebbers, beachvolleybal of buiten- of watersporten. Om weer op krachten te komen, heeft het hotel verschillende buffet- of à-la-carterestaurants, bars en een theater met programma's voor alle leeftijden.

Het heeft ook een U-Spa van 3.000 m2 waar u de meest veeleisende bezoekers kunt ontvangen die willen ontspannen en de meest innovatieve gezondheids- en schoonheidsbehandelingen willen proberen, terwijl u ook traint in uw sportschool. Voor kinderen is er een kinderclub met veel activiteiten en 3 formidabele zwembaden, die ook voor volwassenen zijn.

Fuerteventura staat bekend als het "rustige eiland". Het Barceló Castillo Beach Resort wil die stad zijn waarin de eigenaardigheden van het eiland, de rust en de zon die nooit ophoudt worden doorgegeven.