TUI Blue Atlantica Imperial Resort

Een ervaring die begint op het moment dat je aankomt in een omgeving die is ontworpen met alleen volwassenen in gedachten. Met moderne accenten met uitzicht op de groene tuinen en de eindeloze blauwe zee, fluisteren alle kamers klasse van binnenuit en zijn ze prachtig ingericht om onvergetelijke ervaringen te creëren die u nooit zult vergeten.

Hotel met verwarmd zwembad aan zee
9,0
va € 932

Boek nú bij

Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Buitenbad, Binnen zwembad

Dineer onder de dennen met gastronomische verleidingen in restaurant Agora of geniet van een eclectisch menu in een van de kenmerkende à-la-carterestaurants met een royale wijnkaart die bij u past. Om te overtreffen waarvan u denkt dat het niet beter kan, zit The Imperial Spa in de "Best Spa's" bij de European Health & Spa awards en voltooit de momenten van luxe om nooit te vergeten. Dagen worden heel gemakkelijk weken rond het ontspannende zwembad en laten je smeken om nog een dag. Het hotel is ideaal voor koppels ouder dan 16 jaar oud.

Ligging

Het hotel ligt direct aan het strand in de badplaats Kolymbia en op vijf minuten lopen bevindt u zich in het centrum van de badplaats met een verscheidenheid aan bars, winkels en taverna's. Als u erover denkt verder te reizen, heeft de lokale busdienst een halte direct buiten het hotel die u naar Rhodos, Lindos en Faliraki brengt. Tijdens het hoogseizoen vindt u ook een dienst naar Tsambika Beach en Prasonnisi.