Splashworld Atlantica Akti Zeus

Het viersterren Atlantica Akti Zeus is een gezellig familiehotel op het Griekse eiland Kreta. De luxe inrichting, de ligging aan het strand en het leuke waterpark zijn slechts enkele van de vele pluspunten van dit hotel. En wanneer je o.b.v. all inclusive boekt, kun je onbeperkt en grenzeloos genieten van eten & drinken.

Splashworld Atlantica Akti Zeus
7,9
vanaf 539,-

Boek nu bij

*Voorkom dat je teveel betaalt en bespaar tot wel honderden euro's per persoon door alle aanbieders te vergelijken, andere kamer types te selecteren, vliegen vanaf Duitsland of vroegboek- of last minute aanbiedingen.
Zwembaden
Buitenbad, Kinderbad, Waterpark

Armen omhoog en roetsjen maar! Je hebt gratis en onbeperkt entree tot het aquapark van SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus in Amoudara. Van de multi-lane glijbaan ga je met de hele familie. Niet alleen de kinderen genieten van alle waterpret, ook ouders proberen graag zo’n spannende, supersnelle glijbaan uit. En na zo’n hele dag in het water is het fijn thuiskomen in je moderne kamer van Atlantica Akti Zeus. ’s Avonds staan de buffetten al klaar en wie wil, eet lekker à la carte.

Deze accommodatie is boekbaar bij