Waterpark bij het hotel

Waterfun onder de Spaanse zon

Plezier voor het hele gezin

Hotels met Aquapark in Spanje top 10

Boek hier je hotel met Aquapark in Spanje. Hieronder vind je de top 10 hotels met waterpark waar jonge kinderen, tieners en ouders een heerlijke watervakantie kunnen beleven onder de Spaanse zon. Combineer het comfort van een hotel met zwemmen, glijden en volop activiteiten in het op het water. Geniet daarnaast van heerlijke tapas, sangria en Spaanse gastvrijheid.  Aquapark hotels Turkije »

11 accommodaties gevonden

Hotel Best Tenerife

Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Buitenbad, Binnen zwembad, Kinderbad, Waterpark

Sirenis Seaview Country Club

Zwembaden
Buitenbad, Kinderbad, Waterpark

Hotel Magic Aqua Rock Gardens

Zwembaden
Buitenbad, Kinderbad, Waterpark

Hotel Playasol Spa

Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Buitenbad, Kinderbad, Waterpark

Aquapark-hotels op de kaart

Op deze kaart vind je de top 10 Aquapark-hotels in Spanje. Zowel op het Spaanse vaste land als op de Balearen en op de Canarische Eilanden vind je hotels met een waterpark voor jong én oud. 

Trechterglijbaan de grote favoriet  

Steeds meer aquaparken van Spaanse hotels beschikken over de zogenaamde trechter glijbaan. De trechterglijbaan geeft een super fijn gevoel en is een vernieuwende sensatie voor jong en oud. Een trechter is een soort waterglijbaan waarbij je aan het eind in een kom terecht komt waar je rondjes maakt totdat je uit de trechter valt. Je eindigt met een heerlijke plons in het water. In sommige trechterglijbanen zit je op een band, bij andere weer niet.

Hotels met een trechterglijbaan:

Trechterglijbaan
Trechterglijbaan

Vanaf welke leeftijd?

Aquapark hotels bieden niet alleen vertier voor tieners en ouders. Ook voor kinderen vanaf 4 jaar genieten er van talloze glijbanen, watersproeiers, watertoestellen en fonteinen. Naast waterpret is er voor kleine kinderen natuurlijk een miniclub en een animatieteam. Sommige hotels bieden voor kinderen van 0 tot 2 jaar een chèche met toezicht aan. 

All inclusive of zelf eropuit?

Bijna alles waterparkhotels kunnen op basis van all inclusive worden geboekt, maar dat hoeft natuurlijk niet. Is er een leuk plaatsje in de buurt of een boulevard met restaurantjes dan kun je je eigen gang gaan. 

Hotels met aquaparken in overige landen

Vind hier prachtige hotels met aquaparken in andere landen