Garbi Cala Millor

SpanjeMallorcaCala Millor

Hotel Garbi Cala Millor is een aparthotel in Mallorca, gelegen in een prachtige woonwijk in Cala Millor. Slechts 400 m van het strand en slechts een paar minuten van het stadscentrum. Het is een ideaal hotel voor gezinsvakanties. Het heeft een buitenzwembad met terras en snackbar, evenals een binnenzwembad, een sauna en een jacuzzi. Animatieprogramma en miniclub voor kinderen. Het heeft ook een eigen parkeerplaats. Gratis WiFi in de gemeenschappelijke ruimtes en betaling in de kamers.

8,3
Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Binnen zwembad, Kinderbad

Sport & ontspanning

Mallorca is een paradijs voor buitensportliefhebbers, ook voor watersportliefhebbers en speciaal voor golfliefhebbers ... Hier kunt u allerlei sporten beoefenen, van duiken, snorkelen, zeilen, waterskiën, vissen of zwemmen. Op het strand van Cala Millor is een watersportcentrum. Hier kun je waterskiën, wakeboarden en zelfs plezier hebben op een banaan. Nachtleven, breed, gevarieerd en op loopafstand, variërend van bars, clubs en disco's.

Winkelen en gastronomie

Cala Millor heeft een groot aanbod in de detailhandel, waardoor het zeer vreemd en typisch is voor het toeristische gebied van het eiland, met zijn diversiteit aan producten en prijzen, van souvenirs tot klassieke merken die wereldwijd bekend zijn. Het is de moeite waard om door voetgangersgebieden van Cala Millor en Cala Bona te wandelen. Vergeet niet om elke vrijdag de lokale markten te bezoeken in de buurt van Son Servera. De traditionele keuken op de Balearen is rijk en gevarieerd, met speciale toewijding voor visgerechten. In Cala Millor vindt u allerlei restaurants, Spaans, Engels, Frans, Italiaans, internationaal. Een breed scala aan smaken voor elk wat wils.