Aqua Bay Hotel

Ben je op zoek naar een gezellig hotel voor de hele familie op het mooie Zakynthos? Het vijfsterren Aqua Bay Hotel beschikt over een fitnessruimte en de mogelijkheid om all inclusive te verblijven, maar… het allerleukste is toch echt het waterpark. Ga je toch liever de hort op? Het Griekse eiland biedt talloze bijzondere bezienswaardigheden!

Veel waterpret 

Maak je borst maar nat! In SPLASHWORLD Aqua Bay in Tsilivi op Zakynthos wordt het een spetterende vakantie. Dompel je letterlijk onder in de waterwereld bij dit hotel dat met Splashfactor 9 absoluut kidsproof is. Lefgozers en stoere meisjes kunnen 100% hun energie kwijt op de sensationele multi-lane glijbaan. Wie houdt van ‘slow’ pakt een tube op de Lazy River in het Aquapark. Maar ook de vijf buitenbaden die grenzen aan de royale, lichte kamers werken als een magneet op jong en oud. Met zoveel plezier samen en elke dag veel lekkers om uit te kiezen groeit deze kindvriendelijke zomerspot uit tot de favoriet van iedereen.

Deze accommodatie is boekbaar bij

Reviews Aqua Bay Hotel - samenvatting 

Over het algemeen zijn gasten zeer tevreden over het Aqua Bay Hotel in Griekenland. De kamers worden als erg schoon ervaren en het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Gasten genieten van lekker en redelijk uitgebreid eten tijdens ontbijt, lunch en diner. De ligging van het hotel wordt zeer gewaardeerd, met een geweldig waterpark naast het verblijf, het centrum op slechts 15 minuten lopen en keuze uit 2 stranden op loopafstand. De ruime kamers, voorzien van airconditioning en een zonnig balkon, worden ook erg gewaardeerd.

Tijdens het doornemen van de reviews valt met name op dat sommige gasten vinden dat er te weinig variatie in het eten zit, waardoor ze het na een week een beetje zat zijn. Een ander kritiekpunt is dat sommigen de kamers een beetje gedateerd vinden.

Cijfers per aanbieder

  • Prijsvrij: 8,9
  • TUI: 8,3
  • D-reizen: 8,9
  • Zoover: 8,2
Check locatie