Blau Porto Petro Resort

SpanjeMallorcaPortopetro

Ontspan voor de Middellandse Zee en word elke dag wakker voor een onverslaanbare vakantie. In het Blau Portopetro Beach Resort & Spa ontdekt u het comfort en de ontspanning waarnaar u op zoek bent in een exclusief spahotel in Portopetro, speciaal voor u gemaakt.

Blau Porto Petro Resort inclusief verwarmd zwembad
8,0
Zwembaden
Verwarmd buiten zwembad, Kinderbad

Als u reist met uw partner of vrienden, willen we u graag kennis laten maken met uw volgende bestemming: Blau Portopetro Beach Resort & Spa, een hotel dat is ontworpen om elke dag van uw vakantie in een ongelooflijk avontuur te veranderen. Blau Portopetro Hotel ligt tussen twee prachtige stranden en nodigt u uit om te komen genieten van een van de mooiste plekken in de Middellandse Zee, waar u kunt genieten van unieke en opwindende ervaringen die u kunt toevoegen aan uw vakantiefotoalbum.

Geniet van de zwembaden, ontspan in de volledig uitgeruste kamers, zonnebaad op het strand, glijd door de golven, besteed wat tijd aan uw welzijn en geniet samen met uw partner of vrienden en creëer samen nieuwe herinneringen. Ontdek het brede scala aan diensten die het Blau Portopetro Beach Resort & Spa biedt: kamers en suites, Balinese bedden, 5 restaurants en 5 bars, een amusementsprogramma en sportactiviteiten. U kunt ook genieten van buitenzwembaden, gratis WiFi, het clubhuis, tennisbanen, kinderclub en tienerclub, een zonneterras en de fitnessruimte.

Daarnaast biedt het Blau Portopetro Hotel ook een uitstekend spa- en wellnesscentrum, waar u urenlang voor uzelf kunt zorgen en uw werk, verantwoordelijkheden en dagelijkse routine kunt vergeten. Het spacentrum biedt: een zwembad met jets, Finse sauna, Romeinse thermen, Hamman, een ijsfontein, jacuzzi, ontspanningsruimte en behandelingen op maat. Alles wat u nodig heeft, wij hebben het! Als u wilt genieten van een ontspannen verblijf rond uw welzijn, dan is Blau Portopetro Beach Resort & Spa de ideale plek.

Het hele team in ons wellnesshotel in Portopetro staat 24 uur per dag voor u klaar, zodat u alles binnen handbereik hebt. Ontdek een onvergetelijke vakantie op de officiële website van Blau Portopetro Beach Resort & Spa.